|
Beyler Adam Hile Kullanıyor Birisi Yöneticilere İletirse Sevinirim.
http://n1308.hizliresim.com/1d/4/r48qy.jpg
----
Peace at home, peace in the world.
M.Kemal Atatürk.
Caricamento...
Caricamento...
|
|
Adı Gözükmüyor Biliyorum Fix'lemeleri İçin.
----
Peace at home, peace in the world.
M.Kemal Atatürk.
Caricamento...
Caricamento...
|
|
Yav he he diyip geçeceksin hack kullanıyorum diiyenlere.
----
.10.
atWar Radio<3
play for fun, just for fun.
Caricamento...
Caricamento...
|
|
Tesla yav he he demek kolayda sp farm aldı başını gidiyor adam doğru demiş hayvan gibi bug var kafayı yorsan 1 günde 3 rank atlarsın ruhları duymaz preli olanları gördük zamanında 1 haftada 9 dan 11e kastılar isim vermeyim soruşturdunmu öğrenirsin zaten
Caricamento...
Caricamento...
|
|
FSM'den bahsediyosan o incisözlük'e referansını verdi. Referansından 1500 kişi kaydoldu ve 400000 sp aldı. O sp'yi sen 1 haftada kıçını yırtsan alamazsın. Mauzer, Killingforfun, berksngn1 falan gibi olmak istiyosan da durmadan dünya haritası falan oynaman lazım, artık 50 turn 100 turn ne kadar uzun sürerse bekleyeceksin. Bana sıkıcı geliyor o yüzden oynamıyorum. Zaten bi süre sonra bu adamlarda bırakıyor belli bir seviyeye ulaşınca yine 3v3 falan oynamaya balıyolar. Mesela Mauzer artık o kadar fazla oynamıyor. Bide ben hiç bugdan sp yapan adam görmedim şu ana kadar. Zaten yapan olursada anlaşılır.
Caricamento...
Caricamento...
|
|
Roncho oyun bug kaynıyor 5 turda 6k sp yapabilirsin çok taktiği var ve yakalanmıyorlarda ayrıca fsm ye laf atmadım onun referans olayını herkes biliyor ona amenna..400.000 sp bug-farm fark etmez 4 günde yaparsın 1 haftada rahat 1 milyon sp kaldırırsın ama yapmasını bilicen mod-adminleri sürekli kontrol edicen falan kolay gibi görünüyor ama değil. Fsm geçenlerde genelde 2. ciydi suan niye 5.ci biliyormusun ?
Caricamento...
Caricamento...
|
|
Nerde 5 turda 6k sp yapıyon allasen açıklasana bana. O üstteki adamlar böyle kasarlar mı sence?
Caricamento...
Caricamento...
|
|
Nasıl yapıcağını biliyorsan yaparsın illa öğrenmek istersen özelden yaz bana
Caricamento...
Caricamento...
|
|
Özellikle yeni Türk oyuncular için söylüyorum; sp kasacağım diye böyle boş şeylerle uğraşmayın. Kendinizi geliştirin arkadaşlar, ego kasmayın şu oyunda.
----
L.B. is on fire!
Caricamento...
Caricamento...
|
|
Kastığın sp gidecek zaten
Caricamento...
Caricamento...
|